Ξεκινά το κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2017

Η αντίστροφη μέτρηση για το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2017 που θα διεξαχθεί από τις 29 Ιουλίου ως τις 4 Αυγούστου στο Porto Carras στη Σιθωνία Χαλκιδικής για σκάφη με πιστοποιητικά ORC International, ORC Club και IRC, έχει ξεκινήσει! Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουλίου, ενώ στη διοργάνωση θα δώσουν το παρόν κορυφαίοι ιστιοπλόοι από όλη την Ελλάδα. 

Πληροφορίες

Σε ένα ιδανικό περιβάλλον και κάτω από τον καλοκαιρινό ελληνικό ήλιο οι ανοιχτές θάλασσες θα προσφέρουν συγκινήσεις σε όσους συμμετάσχουν στους αγώνες αλλά και σε όσους τους παρακολουθήσουν από κοντά. Οι ιστιοδρομίες θα διεξαχθούν στον Τορωναίο Κόλπο. Η έναρξη της διοργάνωσης και η συνάντηση κυβερνητών θα γίνει στο Porto Carras στην Χαλκιδική. Τα συμμετέχοντα σκάφη θα ελλιμενιστούν στην μαρίνα του Porto Carras. Οι ιστιοδρομίες θα περιλαμβάνουν διαδρομές ελεγχόμενου στίβου (όρτσα-πρύμα, τρίγωνο) και παράκτιες διαδρομές στον Τορωναίο κόλπο.

H ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης και πρωτεργάτρια του Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου, Λορέττα Κωνσταντινίδου σχολίασε ότι και φέτος τα πληρώματα είναι κορυφαία και οι αγώνες θα είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Παράλληλα αναφέρθηκε συνοπτικά στην πολύχρονη πορεία του ΝΟΘ, στη δημιουργία των αγώνων ανοιχτής θάλασσας και στην ιστορία του Κυπέλλου Καρρά που θεσμοθέτησε ο Όμιλος με τον Καπετάν Καρρά.

Διαγωνισμός

Το resail.gr θα βρίσκεται καθ' όλη τη διάρκεια του Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου περιμένοντας από τα πληρώματα να φέρνουν τα χρησιμοποιημένα ιστιοπλοϊκάυλικά που δεν χρειάζονται! Στο τέλος των αγώνων θα ζυγίστουν τα υλικά και όποιος έχει προσφέρει τα περισσότερα σε βάρος θα κερδίσει υπέροχα resail βραχιόλια για το πλήρωμα του. Ανδρικά και γυναικεία!