Ένας φίλος, μας βοήθησε πολύ!

Ένας φίλος, μας βοήθησε πολύ!

flamigo 3 small

Σε δυο πράγματα έχουμε καταλήξει από τότε που αποφασίσαμε να «τρέξουμε» το resail.gr. Πρώτον ότι θα χρησιμοποιούμε ως πρώτη ύλη μόνο ανακυκλώσιμα υλικά και δεύτερον ότι δε θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των φίλων μας. Και αυτή η ιστορία είναι ακόμα μια απόδειξη!

Ο Αντώνης κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στη Μαρώνεια της Κομοτηνής έπεσε πάνω σε ένα κοπάδι φλαμίγκο. Αφού απαθανάτισε τη στιγμή από μακριά παρατήρησε ότι τα φλαμίγκο άφησαν πίσω τους μερικά φτερά. Ήταν εκείνη η στιγμή που θυμήθηκε ότι έχει τρεις φίλες οι οποίες φτιάχνουν κοσμήματα και χρειάζονται βοήθεια. Ναι, ναι. Για εμάς λέμε :)

Ο Αντώνης βούτηξε στις λάσπες, πλησίασε στο σημείο που λίγο πριν στεκόταν τα φλαμίγκο και μάζεψε όσα φτερά και πούπουλα μπορούσε. Κανένα φλαμίγκο δεν κακοποιήθηκε εκτός από τον άμοιρο λασπωμένο φίλο! Στη συνέχεια μας τα έστειλε και αφού τα πλύναμε και σιγουρευτήκαμε ότι είναι ροζ, ξεκινήσαμε να τα αξιοποιούμε φτιάχνοντας υπέροχα κοσμήματα!

Και αυτό ζητάμε απ ‘όλους όσοι διαβάζουν τις συγκεκριμένες γραμμές! Θέλουμε να ξαναδώσουμε ζωή σε χρησιμοποιημένα αντικείμενα ιστιοπλοΐας. Αν ανήκεις σε κάποιον ναυτικό όμιλο ή έχεις φίλους που ασχολούνται, είτε επαγγελματικά είτε ως χόμπι, ενημέρωσε τους για τη δουλειά μας. Ή απλά στείλε μας ένα mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Αντώνης βοήθησε τις φίλες του.

Ο Αντώνης έδειξε πόσο μας αγαπάει.

Κάνε ό,τι και ο Αντώνης