Τα δώρα στο Resail δεν τα φέρνει ο Άγιος Βασίλης αλλα ...

Τα δώρα στο Resail δεν τα φέρνει ο Άγιος Βασίλης αλλα ...

ThankNOTH

 

Ένα σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητας μας βασίζεται στην βοήθεια που λαμβάνουμε από τους φίλους και γνωστούς μας ιστιοπλόους. Στην μικρή, προς το παρόν, πορεία μας βρέθηκαν στον δρόμο μας άνθρωποι που με ενθουσιασμό ‘ρίχτηκαν’ στο πλευρό μας προσπαθώντας να συλλέξουν και να προσφέρουν υλικά για την δουλειά μας. Ένα μεγάλο μέρος των υλικών μας λοιπόν προήλθε από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης. Η μέρα που άνοιξαν οι πόρτες του νεώσοικου και της αποθήκης ήταν για εμάς μια αποκάλυψη. Τα πρώτα κοσμήματά μας, δημιουργήθηκαν από εξαρτήματα και σχοινιά που μας έδωσε ο Νίκος. Κανονικό πλιάτσικο! «Μπορείτε να πάρετε ό,τι θέλετε», μας είπε, πάνω από έναν πάγκο που για άλλους ήταν γεμάτος με άχρηστα αντικείμενα. Στην πρώτη όψη τους παλιά και βρώμικα. Για εμάς όμως ήταν ένας πάγκος γεμάτος δυνατότητες. Και πραγματικά έτσι κι έγινε. Μετά από σοβαρή δουλειά καλλωπισμού και περιποίησης του θησαυρού μας, το Resail υπερήφανα παρουσίασε τα πρώτα του κοσμήματα από επαναχρησιμοποιημένα ιστιοπλοϊκά υλικά. Ταυτόχρονα όμως δεν ήταν μόνο τα άχρηστα πλέον προς ιστιοπλοϊκή χρήση υλικά τα μόνα που φάνηκαν χρήσιμα σε μας, αλλά και η μεγάλη προτίμηση των ιστιοπλόων στο καλό ποτό. Το μπαράκι του ομίλου μας προμηθεύει σταθερά και απλόχερα με τις ωραιότερες μπίλιες από τα μπουκάλια των ποτών. Tanqueray, Famous, Absolut και άλλα μπουκάλια ποτών θυσιάστηκαν στο βωμό της δημιουργίας ενός θαυμάσιου ζευγαριού σκουλαρικιών ή ενός μοναδικού βραχιολιού. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.
Ευχαριστούμε τον ΝΟΘ, τον Νίκο και τους αθλητές που αξιοποιώντας τα υλικά πάνω στα σκάφη τους τρέχοντας αγώνες και καταπονώντας τα με τον χειρότερο τρόπο, δώσανε σε 'μας την ευκαιρία να τα παραλάβουμε φθαρμένα και να τους αλλάξουμε τα φώτα! … να τα μετατρέψουμε σε ιστιοπλοϊκό κόσμημα.
Το σημερινό ευχαριστήριο μας αφορά στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης. Μείνετε συντονισμένοι γιατί τα μικρά ξωτικά του Resail είναι πολλά, βρίσκονται παντού και θα αποκαλυφθούν λίγα λίγα στα επόμενα επεισόδια!