Έγραψε το City Portal για το Resail!

Έγραψε το City Portal για το Resail!

cityportal

 

Ευχαριστούμε πολύ το City Portal για το μικρό αφιέρωμα που έκανε στην ομάδα του Resail. 

Σας παραθέτουμε το άρθρο.

Η Άνοιξη εγκαταστάθηκε για τα καλά και ήρθε η ώρα...για Resail!

Το Resail σας περιμένει στον όμορφο χώρο του Coq au Zen Bistrot, Ίωνος Δραγούμη και Βαλαωρίτου 37, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για την καθιερωμένη έκθεση ιστιοπλοϊκού κοσμήματος. Για δύο μοναδικά απογευματόβραδα, την Παρασκευή 17 Μαΐου από τις 19.00 και το Σάββατο 18 Μαΐου από τις 16.00, θα έχετε την ευκαιρία να ξεναγηθείτε στον χώρο του Ιστιοπλοϊκού Κοσμήματος αλλά και να γιορτάσετε τα 3 χρόνια παρουσίας του Resail στον χώρο των αξεσουάρ και της επανάχρησης.

Θάλασσα κι αλάτι, ήλιος και οξυγόνο, ιστιοπλοΐα και κόσμημα. Η καινούρια συλλογή είναι πραγματικά μοναδική!

Λίγα λόγια για το Resail

Η ιδέα για το ReSail γεννήθηκε παράλληλα με μία συζήτηση γύρω από τη διεθνή τάση για ιστιοπλοϊκούς αγώνες με μειωμένο ενεργειακό αποτύπωμα. Οι διοργανωτές επιδιώκουν πλέον να ελαττώνουν τον όγκο των απορριμμάτων και την κατανάλωση ενέργειας κατά τη διάρκεια μεγάλων διεθνών διοργανώσεων.
Ένας τρόπος μείωσης των απορριμμάτων είναι η επανάχρησή τους: Τα πανιά που σχίζονται, τα σκοινιά που κόβονται και άλλα εξαρτήματα της αρματωσιάς των σκαφών, μπορούν να μην καταλήξουν στα σκουπίδια αλλά να αποκτήσουν μία νέα υπόσταση.
Σε αυτό το πλαίσιο, τρεις φίλες του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, με εμπειρία στον σχεδιασμό, στο επιχειρείν και στην ιστιοπλοΐα, αποφάσισαν να δημιουργήσουν αξεσουάρ, δίνοντας μία νέα ευκαιρία σε υλικά που απορρίπτονται από την αγωνιστική ιστιοπλοΐα, τα οποία πλέον σαλπάρουν με καινούρια ταυτότητα για να κοσμήσουν την εμφάνισή μας.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε το παραπάνω άρθρο:https://bit.ly/2VGgyCT