"Κανόνας 88/40, Προσωπικές Συσκευές Πλευστότητας"!

"Κανόνας 88/40, Προσωπικές Συσκευές Πλευστότητας"!

lifevest

 

 

Φέτος όπως και πέρυσι αλλά και κάθε προηγούμενη χρονιά, κάπου εκεί στο τέλους του Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στο Πόρτο Καρρά ο καθιερωμένος αγώνας για το κύπελλο Βορείου Αιγαίου. Πρόκειται για έναν αγώνα σκαφών ανοιχτής θάλασσας με πληρώματα Έλληνες αλλά και ξένους. Είναι ένα ιδιαίτερο γεγονός για το οποίο ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης είναι πραγματικά πολύ υπερήφανος να διοργανώνει.

Φέτος όμως συμβαίνει κάτι πραγματικά ενδιαφέρον και διαφορετικό. Κάτι στο οποίο το Resail δεν μπορεί να μείνει αμέτοχο. Για καλή τύχη της σωματικής ακεραιότητας των φίλων ιστιοπλόων, αλλά και προς μεγάλη τους δυσφορία, έχει προσφάτως εφαρμοστεί ένας διεθνής κανονισμός σύμφωνα με τον οποίο όλα τα πληρώματα ανοιχτής θάλασσας υποχρεούνται να φοράνε σωσίβια καθ’όλη την διάρκεια των αγώνων! Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δημιουργήθηκε ένας αναβρασμός ανάμεσα στα πληρώματα και τους ιδιοκτήτες των σκαφών με επίκεντρο των συζητήσεων την εξεύρεση του πιο διακριτικού και εύχρηστου σωσιβίου έτσι ώστε και να τηρηθεί ο κανονισμός, αλλά και να διευκολυνθεί η ευκινησία των αγωνιζόμενων πάνω στα σκάφη.

Θα μου πείτε που κολλάει το Resail εδώ …? Και θα σας απαντήσω αμέσως. Δεν θα γινόταν να προταθεί και να εφαρμοστεί ένας τόσο ενδιαφέρον κανόνας και να μην χρήσει της υποστήριξης μας ή ακόμα και να συνοδευτεί από κάτι πραγματικά μοναδικό, προκειμένου να μείνουν ανεξίτηλες μεν, εκλεπτυσμένες δε, αυτές οι στιγμές της εφαρμογής του νέου κανονισμού. Γι’αυτό λοιπόν η ομάδα του Resail έστυψε το κεφάλι της και προχώρησε στην δημιουργία μίας μοναδικής σειράς κοσμημάτων με την χρήση επαναχρησιμοποιημένων πάντα υλικών.

Με χαρά σας παρουσιάζουμε την συλλογή «Κανόνας 88/40, Προσωπικές Συσκευές Πλευστότητας», πάντα σε σύμπνοια με ό,τι πιο καινούριο περί υποχρεωτικής χρήσης σωσιβίων, κατά τα διεθνή πρότυπα.

Άνετα, ανάλαφρα, μοναδικά, πρωτοποριακά και προπάντων ασφαλή στην χρήση τους, ιστιοπλοϊκά αξεσουάρ θα συνοδεύσουν με μοναδική κομψότητα τις εμφανίσεις σας, ενώ ταυτόχρονα συμμορφώνονται με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς και είναι πάντα επίκαιρα ως προς το επίμαχο θέμα.

Προτιμήστε μας αν θέλετε να ξεχωρίσετε όχι μόνο για το καλό σας γούστο στις ιδιαίτερες εμφανίσεις σας, αλλά και για το ότι θέλετε να είσαστε πάντα στην καρδιά των ιστιοπλοϊκών δρώμενων ενημερωμένοι και νομιμόφρονες!