Μια ανανέωση βρε αδερφέ!

Μια ανανέωση βρε αδερφέ!

fun

 

Είναι κάποιες στιγμές που τα δίνεις όλα. Καταβάλεις μια ιδιαίτερα μεγάλη προσπάθεια για να καταστρώσεις κάποιο σχέδιο και ακόμα μεγαλύτερη για να το υλοποιήσεις. Φτάνεις σε ένα σημείο που σκέφτεσαι : ... πάει δε θα τα καταφέρω ... . Όμως πραγματικά στο τέλος της διαδρομής αντιλαμβάνεσαι ότι όλο αυτό ήταν μια ευχάριστη τελικά περιήγηση μέσα στις εκπλήξεις της κάθε μέρας.
Έτσι κάπως ξεκίνησε και η ομάδα του Resail να οργανώσει την πρώτη, για την χειμερινή αυτή σεζόν, έκθεση της στο ΖΑΚ.
Η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν η κλασσική. Λίγο από έξτρα προσπάθεια για τον συντονισμό της ομάδας, βάλε λίγο την έλλειψη του επιπλέον χρόνου, που πάντα τον ψάχνεις αλλά που να τον βρεις, μερικές μικροαναποδιές και άλλα τέτοια παρόμοια αλλά ευτυχώς ανώδυνα. Τελικά το event πραγματοποιήθηκε με αποτελέσματα αισιόδοξα θετικά. Η κούραση και οι κόποι μας αποζημιώθηκαν.
Και έτσι ήρθε η ώρα για ανταμοιβή. Η ομάδα πρόσφερε στον εαυτό της μια εξαιρετική ορειβατική εκδρομή στον Όλυμπο. Γιατί καλή και η θάλασσα, αλλά σαν την ηρεμία του βουνού δεν υπάρχει. Αφιερώσαμε ένα Σαββατοκύριακο μέσα στην φθινοπωρινή φύση του Ολύμπου. Εικόνες και μυρωδιές μοναδικές. Η εναλλαγή του τοπίου ανεπανάληπτη. Από το πυκνό δάσος, στο αλπικό τοπίο πλησιάζοντας στο καταφύγιο του Αποστολίδη. Δοκιμάσαμε τις αντοχές μας τόσο τις σωματικές, όσο και τις ψυχικές. Βάλαμε το μυαλό μας να σκεφτεί με άλλο τρόπο και σε άλλους ρυθμούς. Επαναπροσδιορίσαμε τη θέση μας στον κόσμο και τη στάση μας στη ζωή.
Επιστρέψαμε πίσω στη βάση μας γεμάτες από ενέργεια, αυτήν που μόνο από τον Όλυμπο μπορείς να ρουφήξεις. Είμαστε γεμάτες από νέες ιδέες και διάθεση.Είναι καλό να δοκιμάζει κανείς που και που τα όρια του. Να επανατοποθετείται στον τρόπο που σκέφτεται και που αντιδρά. Έτσι καταφέρνει να ξεδιπλώσει καινούριες πτυχές του εαυτού του και να τις αποδώσει, γιατί όχι πάνω σε κάτι διαφορετικό όπως ας πούμε δημιουργία κοσμημάτων από επαναχρησιμοποιημένα ιστιοπλοϊκά υλικά.